ЎҚУВЧИЛАРДА ХАЛҚ МИЛЛИЙ ҲУНАРМАНДЧИЛИГИ КАСБЛАРИГА ҚИЗИҚИШНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ФАНЛАР ИНТЕГРАЦИЯСИ ИМКОНИЯТЛАРИ - Шомирзаев, М.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мазкур мақолада умумтаълим мактабларида касбга йуналтиришнинг илмий-амалий ва психологик омилларини ташкил қилиш ва ўқувчиларни касб танлашга онгли равишда ёндашишга тайёрлаш масалалари қараб чиқилган.
Keywords: касбга йуллаш; психологик конуниятлар; касибий мотивация; психологик омиллар; психологик холат; психологик жараёнларни англаш