BO’LAJAK O‘QITUVCHILARDA KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH YO’LLARI - Shodmonova, Sh.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ilmiy maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida kasbiy kompetentlikni shakllantirish va rivojlantirishning mazmuni va fanlararo aloqadorlikning ahamiyati va zaruriyati yoritib berilgan.