ONKOLOGIK KASALLIKLARNI KELIB CHIQISHINING PSIXOLOGIK OMILLARI - Nurullayeva, B.; Ismailova, Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada onkologik kasalliklarning etiopatogenezi masalalar tahlil qilingan. Onkologik shishlarning rivojlanishi sabablarini psixologik inqirozlar va stresslarga bog‘liq holda tarixiy tahlili ham keltirilgan. Shu bilan bir qatorda onkologik bemorlar bilan o‘tkazilgan so‘rov natijalari ham yoritilgan.