ТАЛАБАЛАРДЫҢ КӘСИПЛИК СЫПАТЛАРЫН ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎДЕ МИЛЛИЙ ҚӘДРИЯТЛАРЫҢ ТУТҚАН ОРНЫ - Кутлымурадов, К.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада талабаларга таълим-тарбия бериш, шунингдек уларни касбий сифатларини шакиллантириш жараёнида қадриятлар хақида тасаввурлар ҳосил қилиш тамойиллари келтирилган.
Keywords: жахон ҳамжамияти; малакали кадрлар; инсоний фазилатлар; умуминсоний қадриятлар; қариндош-уруғлар; ҳаёт тажрибаси; ота-оналар насиҳати; ноқобил фарзанд; тарихий анъаналар