HOMILADOR AYOLLAR HISSIY-EMOTSIONAL SOHASI DIAGNOSTIKASI - Kalandarova, M.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Mazkur maqolada homilador ayollarning hissiy-emotsional sohasiga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilingan. Shuningdek, homilador ayol munosabatlarini aniqlashga qaratilgan psixologik tadqiqot natijalari keltirilgan.