ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВЧИЛАРГА МАЪНАВИЙ ВА МАДАНИЙ ТАРБИЯ БЕРИШНИНГ ЎЗИГА ҲОС ҲУССУСИЯТЛАРИ - Арзиева, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада таълим-тарбиянинг турлари ва аҳамияти, катта мактаб ёши 10-11- синф ўқувчиларига инглиз тилини ўқитиш билан бирга маънавий ва маданий тарбия бериш, меҳнат таълимини яхшилаш ва касб –ҳунарга йўналтиришнинг ўрни ва аҳамияти баён қилинган.
Keywords: ўқув –тарбия жараёни; миллий тарбия; меҳнат тарбияси; касб танлаш; қобилият; қизиқиш; маданият