К.РАХМАНОВТЫҢ «ЕДИГЕ» ДРАМАСЫНДА РЕМАРКАЛАРДЫҢ ХЫЗМЕТИ - Палымбетова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақола К.Рахмановнинг «Едиге» мусиқий драмасида муаллиф қўллаган ремаркаларнинг қаҳрамон психологиясини, касб-ҳунарини, иш-ҳаракатларини, ҳаракат ва пардаларни боғлашдаги хизматини аниқлашга бағишланган.
Keywords: драма; композиция; сюжет; образ; ремарка; диалог; монолог; жанр