ҚУРЪОН МАЪНОЛАРИНИ ТАРЖИМА ВА ТАФСИР ҚИЛИШ УСТУВОР ВАЗИФА - Бауатдинов, Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада бир тилдан иккинчи тилга таржима қилиш, тафсир ва таржимон масъулияти, айниқса, Қуръони карим маъноларини таржима ва тафсир қилишдаги ўзига хос хусусиятлар ҳақида маълумотлар берилган.
Keywords: Қуръон; таржима; таржимон; тафсир; маъно; услуб; ҳадис; луғат; тил; алоқа; арабча; асар; манба; матн; мазмун; дин