ПРИМЕНЕНИЕ МЕТОДИКИ ECVET ДЛЯ ОПИСАНИЯ БЛОКА РЕЗУЛЬТАТОВ ОБУЧЕНИЯ «АРХИТЕКТУРА ПЕРСОНАЛЬНОГО КОМПЬЮТЕРА» - Турениязова, А.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада «Компьютер инжиниринги техниги» касби учун «Шахсий компьютер архитектураси» ўқув натижалари блоки учун ECVET (Касб-ҳунар таълим учун Европа кредит тизими) методикаси бўйича ўқув натижалари ва баҳолаш критерийларини таърифлаш мисол сифатида келтирилган.
Keywords: ECVET; кредит тизими; ўқув натижалари; баҳолаш критерийлари; касб-ҳунар таълими