АСИМПТОТИЧЕСКАЯ НОРМАЛЬНОСТЬ ОЦЕНОК ФУНКЦИИ СРЕДНЕГО ОСТАТОЧНОГО ВРЕМЕНИ БЕЗОТКАЗНОЙ РАБОТЫ В РЕГРЕССИОННОЙ МОДЕЛИ СЛУЧАЙНОГО ЦЕНЗУРИРОВАНИЯ СПРАВА - Абдикаликов, Ф.; Насыров, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада ўртача қолдиқ умр давомийлиги функциясининг ўнг томондан тасодифий цензурланиш регрессия моделидаги бахосининг асимптотик нормаллиги исботланган.
Keywords: тасодифий цензурланиш; даражали бахо; регрессия; қолдиқ умр давомийлиги функцияси