ДИДАКТИЧЕСКИЕ ВОЗМОЖНОСТИ ЭСТЕТИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ УЧЕНИКОВ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ С ПОМОЩЬЮ НАЦИОНАЛЬНЫХ ПОДВИЖНЫХ ИГР - Зайниддинов, Т.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақола ўқувчиларнинг эстетик таълим олишининг дидактик имкониятлари билан боғлиқ бўлиб, унда миллий харакатли ўйинлар воситасида талабаларнинг дидактик талабларини кондиришнинг эстетик таълим методлари бўйича зарур ғоялар тақдим этилган.
Keywords: эстетик таълим; ҳаракатланиш; дидактик талаб; методика; ўқитувчилар; таълим; жараён; педагогика