ШАРҚ АЛЛОМАЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯГА ОИД ҚАРАШЛАРИ - Сейтмуратов, Қ.; Бойтураев, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада буюк Шарқ алломаларининг жисмоний тарбияга оид қарашлари ва улардан бугунги кун узлуксиз таълим тизимида фойдаланишнинг истиқболлари, кутиладиган натижалар ҳақида сўз юритилади.
Keywords: жисмоний тарбия; жисмоний сифат; қувват; зийраклик; образ; қиличбозлик; Ватанга садоқат