1-4 SINF JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING KOORDINATSION QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Ruzmetov, N.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslarida 1-4-sinf o‘quvchilarining koordinatsion qobiliyatlarini rivojlantirishda qo‘llaniladigan maxsus mashqlar hamda tamoyillar borasida fikrlar keltirilgan.