МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ТАРИХИЙ ТАЖРИБА ВА ЗАМОНАВИЙ МАДАНИЯТ УЙҒУНЛИГИ - Кенжаева, Д.Т.; Йўлдошева, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада мактабгача таълим муассасаси фаолиятини ташкил этишда тарихий тажриба ва замонавий маданият уйғунлиги, шунингдек бу муҳим омилларни ҳал этиш муаммолари таҳлил этилган.
Keywords: мактабгача таълим; тарихий тажриба; замонавий маданият; уйғунлик; инновацион ёндашув