АВСТРАЛИЯ МАТЕРИГИН ОҚЫТЫЎДА ИНТЕРАКТИВ МЕТОДЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫЎ УСЫЛЛАРЫ - Жиемуратова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактабларида Австралия қитъасини ўқитишда «Кластер», “Географик диктант” ва “Венн диаграммаси” методларидан фойдаланиб ўқитиш орқали ўқувчиларнинг мустақил ишлаш, солиштириш ва таҳлил этиш қобилиятларини ўстириш усуллари күрсатиб ўтилган.
Keywords: қитъа; метод; эндемик; саванна; табиат зонаси; диктант; инновацион технология