МЕҲНАТ ТАЪЛИМИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШДА ИНТЕРФАОЛ ЎҚИТИШ УСУЛЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ УСЛУБЛАРИ - Балтабаев, Ж.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада олий таълим тизимида бўлажак меҳнат таълими ўқитувчиларининг мустақиллигини, ҳар қандай педагогик вазиятлардан чиқа олиш қобилиятларини ривожлантириш мақсадида фойдаланиладиган таълимнинг замонавий методлари ҳақида сўз қилинган.
Keywords: меҳнат таълими ўқитувчилари; интерфаол усуллар; таълим-тарбия; жараён; тадқиқот методи; ахборот-коммуникация; Блум таксономияси