АКАДЕМИК ЛИЦЕЙ-УНИВЕРСИТЕТ ТИЗИМИДА АНАЛИЗ АСОСЛАРИНИ ЎҚИТИШДА КОМПЛЕКС МЕТОД ВА УНИНГ УЗВИЙЛИКНИ ТАЪМИНЛАШДАГИ АҲАМИЯТИ - Алламбергенов, И.; Нурымова, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада академик лицей-университет тизимида математик анализ асосларини комплекс метод ёрдамида узвийликда ўқитиш масаласи қаралади.
Keywords: ишоралар шаклида; образ шаклида; тасаввур шаклларини координациялаш; ўқув ахбороти; ахборотни бир тилдан иккинчи тилга ўтказиш