К.РАХМАНОВ ДӨРЕТИЎШИЛИГИНДЕ ӘДЕБИЙ ТҮРЛЕР СИНТЕЗИ - Сейтбеков, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада таниқли драматург ва адиб К.Рахманов ижодида адабий жанрлар синтези масалалари ўрганилади.
Keywords: ёзувчи; драматург; жанр; адабий турлар; пьеса; роман; комедия; трагедия; қисса; эпик асар