NAVOIY KON-METALLURGIYA KOMBINATI - Kosnazarov, S.T.; Jumamuratov, R.E.; Artikov, M.B.; Ko’chkinov, D.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada metallurgiya sanoatining jahon iqtisodiyotidagi o’rni, rivojlanish tamoyillari, qayta ishlab chiqarish uslublari, hajmi, qazilma boyliklari keltirilgan.