ҚОРАҚАЛПОҚ ОИЛАЛАРИДАГИ АЖРАЛИШЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК САБАБЛАРИНИ ЎРГАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Ибрагимова, Р.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада қорақалпоқ оилаларидаги ажралишларнинг сабабларини ўрганишнинг аҳамиятлилиги ва долзарблиги ёритиб берилган.
Keywords: оила; ажралиш; ижтимоий психологик сабаб; ўрганиш; долзарблик; аҳамиятлилик; халқ; этнопсихологик хусусият