МЕКТЕПКЕ ШЕКЕМГИ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДЫ КӨРКЕМ-ӨНЕР ДӨРЕТПЕЛЕРИ МЫСАЛЫНДА ЭСТЕТИКАЛЫҚ ТӘРБИЯЛАУ - Уразимова, Т.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мазкур мақола ҳозирги давр мактабгача ёшдаги болаларнинг эстетик, ижодкорлик қобилиятини тарбиялаш масалаларига бағишланган. Ўқитишни ташаббускорлик асосида амалга ошириш муҳим аҳамиятга эга, чунки ўкитиш ва ривожлантириш харакатчанлик сифатига эга ва у ўқитувчиларни ўқитишнинг сифатига боғлиқ.
Keywords: педагогика; мактабгача тарбия; эстетик тарбия; инновациялар; ижодкорлик