KASBIY TAYYORGARLIK DARAJASINI SHAKLLANTIRUVCHI MUHIM MAVZULARNI O’QITISH METODIKASI - Tugalov, F.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Mazkur maqolada fizika va ximiya fanlariga oid integrallashgan bilimlar mazmuni yoritilgan. Shular asosida fizikani o‘qitish orqali mazkur predmetlar bo‘yicha o‘quvchilarning yuqori darajada bilimlarni o‘zlashtirishlari, dunyoqarashlari kengayishi va olamning fizik manzarasi haqidagi tasavvurlarga ega bo‘lishlari uchun xizmat qilishligi bayon etilgan.