МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИГА ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАТИШДА ЎЙИНЛАРНИНГ РОЛИ - Арзиева, Б.А.; Норматова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада мактабгача таълим тизимига янгича ёндашув асосида ноъанавий дарсларни ташкил этишнинг мазмун-моҳияти, боғча ёшидаги болаларга инглиз тилини ӯргатишда янги технологиялардан фойдаланишнинг ӯрни ва аҳамияти баён қилинган. Дарс жараёнида дидактик ӯйинлардан фойдаланиш унинг болалар томонидан мавзуларни ӯзлаштиришига таъсири асосли тушунтирилган.
Keywords: болалар; дидактик уйинлар; ноанъанавий; интерфаол ўйинлар; мантикий фикрлаш; ривожлантириш; фаоллик