ОНА ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Абдиназимов, Ш.; Тоирова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада она тилини ўқитишда инновацион технологияларнинг самарадорлиги ўрганилган. Курснинг самарадорлигини оширишда метод ва ўйинлар аҳамиятли ҳисобланади. Янги педагогик технологиялар ўқув материалини тингловчига етказишнинг энг содда усули сифатида баҳоланиб, таълим жараёнини янги сифат кўрсаткичларига олиб чиқиши мумкин эканлиги эътироф этилмоқда.
Keywords: семинар-дарс; конференция-дарс; фантазия-дарс; «зинама-зина»; «тез айтиш»; «пирамида»; электрон китоб