ТӘЛИМДЕ ИННОВАЦИЯНЫҢ ҲӘМ ИНТЕГРАЦИЯНЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Сайтбекова, С.; Уснатдинова, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Бу мақолада мактабгача ва бошланғич таълимнинг ўзаро боғликлиги, таълим жараёнида инновация ва педагогик технологиялардан фойдаланиш орқали таълим самарадорлигини ошириш ҳақида айтилган.
Keywords: мактабгача таълим; бошланғич таълим; инновация; интеграция; педагогик технология; жараён