МӘМЛЕКЕТИМИЗДЕ МАКРО ЭКОНОМИКАЛЫҚ ТУРАҚЛЫЛЫҚ ҲӘМ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӨСИЎ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ - Хожалепесов, П.З.; Зинатдинов, Б.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасини ижтимоий-иқтисодий ривожлантиришнинг асосий йўналишлари кўрсатилган.
Keywords: инновацион; инвестицион; макроиқтисодиёт; ҳаракатлар стратегияси; қишлоқ хўжалиги; техника технологик; лойиҳа; ислоҳот; тенденция