АНАЛИЗ СОРЕВНОВАТЕЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ВЫСОКОКВАЛИФИЦИРОВАННЫХ КУРАШИСТОВ - Нурышов, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада курашчиларнинг техник ва тактик имкониятлари кўриб чиқилган. Мақолада курашчиларнинг мураккаблилик, рақибнинг техник-тактик услублари ва бошқалар келтирилган.
Keywords: кураш; техник тактик тайёргарлик; тузилма; динамик ҳаракатланиш; биомеханик ҳаракат