ИНТЕЛЛЕКТУАЛЛАШТИРИЛГАН ТАЪЛИМ МАЗМУНИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Тўрақулов, У.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада бўлажак ўқитувчиларни касбий фаолиятга тайёрлаш учун интеллектуаллаштирилган таълим мазмунини шакллантириш масаласи қаралади. Мақоладан таълим соҳасини интеллектуаллаштириш муаммолари билан шуғулланувчилар фойдаланиши мумкин.
Keywords: Бўлажак ўқитувчи; касб таълими; интеллектуал-лаштириш; таълим мазмуни; билим; кўникма; малака; интеллектуал ресурс; интеллектуал салоҳият; интеллектуал фаолият; таркиб топтириш; шакллантириш; инновацион; мутахассислар; индукция; интеграция; интерфаол