ПСИХОДИАГНОСТИК ТЕСТ ШАХС ХУСУСИЯТЛАРИНИ АНИҚЛАШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА - Расулов, А.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада шахс хусусиятларини ўрганишга йўналтирилган психодиагностик тест ҳақида сўз боради. Унда психодиагностик тестнинг мослаштириш масаласи ва баҳолаш меъёрлари ёртилган.
Keywords: шахс; психодиагностика; психодиагностик тест; мослаштириш; шкалалар