ЖАС ӨСПИРИМЛЕР МИНЕЗ-ҚУЛҚЫНДАҒЫ БАЗЫ БИР МАШҚАЛАЛАР - Қадрекова, А.Қ.; Сабирова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада болалардаги салбий хулқ –атворнинг пайдо бўлиши ҳолатлари ва уни бартараф этиш чоралари, бу масалада оиланинг, бола яшаётган мухитнинг ижобий ва салбий тарбиявий аҳамияти сўз этилган.
Keywords: кризис холати; аффект; салбий хулқ-атвор; ўқитувчи; мактаб; коррекция; қайта тарбиялаш