БОЛАЛАР ФАРОВОНЛИГИНИНГ ТАЪМИНЛАНИШИГА ЭРИШИШНИНГ ПЕДАГОГИК ЙЎНАЛИШИ - Қадрекова, А.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада болалар фаровонлигини таъминлаш, бола фаровонлигининг таъминланишида педагог, ота-она ва маҳалланинг иштироки, бу масалада оиланинг, бола яшаётган мухитнинг ижобий - тарбиявий аҳамияти сўз этилган.
Keywords: болалар; болалар фаровонлигини таъминлаш; бола ҳуқуқлари; конвенция; конституция