АХБОРОТ МАДАНИЯТИ ТУШУНЧАСИ ВА УНИНГ ПЕДАГОГИК ТАЛҚИНИ - Хужаниёзова, З.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақола ахборот тушунчаси, ахборот маданияти, ахборотлар билан ишлаш, ахборот маданиятини шакллантириш заруратига бағишланган.
Keywords: ахборот; ахборот маданияти; ахборотлар билан ишлаш; информацион воситалар