YOSHLARGA XALQ HUNARMANDCHILIGI ASOSLARINI O‘RGATISHDA KEYS-STADY TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Baltabaev, J.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ushbu maqolada yosh avlodning barkamol inson bo‘lib voyaga etishida va ularning estetik va badiiy sifatlarini tarbiyalashda xalq hunarmandchiligi asoslari fanini o‘qitishning ahamiyati bayon qilingan bo‘lib, bunda “Keys-stady” texnologiyasidan foydalanish usullariga ishlanmalar keltirilgan.