МАКТАБГАЧА ВА БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМНИ МУВОФИҚЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Атаджанова, Д.; Исмаилова, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақола мактабгача ва бошланғич таълимни ўзаро мувофиқлаштиришнинг ўзига хос хусусиятлари, мактабгача таълимга инновацион ёндашув масалаларига бағишланган.
Keywords: мактабгача таълим; бошланғич таълим; таълим самарадорлиги; инновацион ёндашув; мактабга тайёрлов; нутқ ўстириш; савод ўргатиш