ИНТЕРНЕТ ТАРМАҒЫНА ҚОСЫЛЫЎДЫҢ ЕҢ ӘПИЎАЙЫ УСЫЛЫ - Аламинов, М.Х.; Утемуратов, Т.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада интернетга боғланишнинг энг оддий усули қараб чиқилган. ADSL модеми ёрдамида интернетга боғланиш алоқанинг энг оддий йўли эканлиги кўрсатилган.