ЗАҲИРИДДИН МУҲАММЕД БАБУР ДӨРЕТИЎШИЛИГИ ҲӘМ ТҮРКМЕН ӘДЕБИЯТЫ - Керуенов, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада ўзбек шоири Заҳириддин Мухаммад Бабур ижоди ва унинг туркман адабиётига таъсири масалалари ўрганилган.
Keywords: поэзия; синтез; жанр; поэтика; сюжет; форма