ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕ КИЙИМ-КЕНШЕК АТАМАЛАРЫНЫҢ АЙЫРЫМ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Зайрова, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Бу мақолада қорақалпоқ тилидаги кийим-кечак номлари ҳар тамонлама ўрганилган. Ўлар асосан икки гуруҳга бўлиб ўрганилган: Асл қорақалпоқча сўзлар ва ўзлашма сўзлар.
Keywords: кийим-кечак; кўк куйлак; саўкеле; ишик; желек; қамар; жемпир; костюм; шуба; шапка