ҒАЛАБА ХАБАР ҚУРАЛЛАРЫНДА ӘДЕБИЙ ТИЛДЕН ПАЙДАЛАНЫЎ МАШҚАЛАЛАРЫ - Оразымбетова, З.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада адабий тил ва оммавий ахборот воситалари тилининг ўзига хос хусусиятлари, газета тилининг таъсирчанлиги, унда адабий тил функционал услубларидан фойдаланиш усуллари ва муаммолари ҳақида фикр билдирилган.
Keywords: жанр; хат; мақола; корреспонденция; рецензия; газета; тил; услуб