ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕ ҚОСПА АТЛЫҚЛАРДЫҢ ИЗЕРТЛЕНИЎИ - Опаева, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада қўшма отларнинг қорақалпоқ тилшунослигида тадқиқ қилиниши ҳақида сўз боради. Шу билан бирга, қўшма отлар бўйича олимларнинг билдирган илмий фикрлари таҳлил қилинади.
Keywords: қўшма сўзлар; таркибли сўзлар; жуфт ва қисқартма сўзлар; сўз қўшилиш усули