ТАЛАБАЛАРДА ҲУҚУҚИЙ КОМПЕТЕНТЛИК СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Кудайбергенова, Т.; Тлеуов, Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада ҳуқуқий компетентлик сифатлари аниқланиб, тизимлаштирилади. Алоҳида эътибор талабаларда ҳуқуқий компетентлик сифатларини ривожлантиришнинг ўзига хос жиҳатлари, омиллари ва йўлларини аниқлашга қаратилади. Шунингдек, ОТМнинг талабаларда уларнинг ҳуқуқий компетентлик сифатларини ривожлантиришдаги ўрни ва роли очиб берилади.
Keywords: ҳуқуқ; компетентлик; сифат; ҳуқуқий компетентлик; ҳуқуқий компетентлик сифатлари; ҳуқуқий компетентлик сифатларини ривожлантириш