МИЛЛЕТЛЕРАРАЛЫҚ ТАТЫЎЛЫҚТЫ ТӘМИЙИНЛЕЎ ҲӘРЕКЕТЛЕР СТРАТЕГИЯСЫНЫҢ БАСЛЫ БАҒДАРЫ СЫПАТЫНДА - Аметов, А.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада Ўзбекистон Республикасида миллатлараро тотувлик ва дўстлик муносабатлари ва унинг давлат сиёсати даражасига кўтарилиши масалалари баён этилган.
Keywords: қадрият; умум инсонийлик; миллий ғоя; миллийлик; маьнавият; маданият; қонун; сиёсат; одоб-ахлоқ; дўстлик; жамият; ватан