ELEKTR MAYDONIGA KIRITILGAN KVANT GARMONIK OSSILLATORI ASOSIY HOLATI ENERGIYASINI HISOBLASHNING TAQRIBIY METODLARI - Yavidov, B.; Ashirova, N.; Sultanova, M.; Rustamov, D. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Maqolada elektr maydoniga kiritilgan garmonik ossillyator qaralgan. Garmonik ossillyator asosiy holati energiyasini hisoblashning taqribiy usullari bayon etilgan. Xususan, energiya ikki usulda hisoblab ko‘rsatilgan. Usullarni qo‘llashga doir tavsiyalar berilgan.