БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЎҚУВЧИЛАРДА ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МОТИВЛАШТИРИШ - Шодмонова, Ш.С.; Ҳамзаев, Ҳ.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг ижтимоий фаоллигини шакллантиришнинг илмий-назарий асослари ишлаб чиқилган.
Keywords: таълим-тарбия; ижтимоий фаоллик; таълим жараёни; креатив; фаолият