ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ДУРЫС ТҮСИНИЎ ҲӘМ ҚОЛЛАНЫЎ ХАҚҚЫНДА - Урумбаева, А.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада педагогик технологияларни тўғри тушуниш ва уларни қўллаш ҳақида таҳлилий маълумот келтирилган. Шунингдек, педагогик технологияларнинг турлари ҳамда уларни қўллаш даражалари тўғрисида тушунчалар берилган.
Keywords: педагогик технологиялар; ўйинли технология; муаммоли ўқитиш технологияси; компьютерли ўқитиш технологияси; модулли ўқитиш технологияси; кейс-стади ўқитиш технологияси; креатив ўқитиш технологияси ва б.; умумийпедагогик (макро) даража; хусусий-методик (мезо) даража; локал (микро) даража