О РОЛИ МИКРООРГАНИЗМОВ ИММОБИЛИЗОВАННЫХ НА РАЗЛИЧНЫХ НОСИТЕЛЯХ В ОЧИСТКЕ СТОЧНЫХ ВОД - Убайдуллаева, А.К.; Еримова, А.Ж.; Калжанов, П.У.; Мырзамбетов, П.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада ичимлик сув мухитидаги ҳар хил микроорганизмлар ҳақида сўз боради ва унда тадқиқот натижаларидан олинган якунлар ўз ифодасини топган.
Keywords: табиат; бактериялар; маданият; микроорганизмлар; саломатлик