ЎҚУВЧИЛАРНИ ОИЛАВИЙ ҲАЁТГА ТАЙЁРЛАШДА УЛАРНИНГ ЭТНИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ ҲИСОБГА ОЛГАН ҲОЛДА ПСИХОЛОГИК ЁНДАШУВ - Сулетбаева, Э.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада ўқувчиларни оилавий ҳаётга тайёрлаш ва муаммонинг психологик, этник хусусиятлари, оиладаги ўзаро кўникмалар ҳамда ҳар бир аъзоларининг ҳуқуқлари ва вазифалари ҳақида сўз боради.
Keywords: оила; ёшлар; этник хусусиятлар; психология; ижтимоий; миллий; ота-она; оилавий ҳаётга тайёрлик; тарбия