БОЛАЛАРДА ТОРТИНЧОҚЛИК ҲИССИНИНГ НАМОЁН БЎЛИШИ ВА УНИНГ ОИЛА МУҲИТИ ТАЪСИРИДА КОРРЕКЦИЯЛАШ - Раззақова, Р.С.; Саидмуратова, М.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада болаларда учрайдиган тортинчоклик турлари, мавжуд тортинчоқликнинг ижобий ва салбий томонлари ва уни бартараф этиш усуллари ҳамда коррекция қилиш йўллари ёритилган.
Keywords: тортинчоқлик; мақсад; вазият; усул; кичик мактаб ёши; индивидуал хусусиятлар; сабаб; коррекция; профилактика