ОЛИЙ МАТЕМАТИКА ФАНИНИ ЛОЙИҲАЛАБ ЎҚИТИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ КОНЦЕПЦИЯСИ УНИНГ МАТЕМАТИКА ЎҚИТУВЧИСИ ФАОЛИЯТИНИ ЛОЙИҲАЛАШДАГИ РОЛИ - Опаева, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада «Олий математика» фанини лойиҳалаб ўқитишнинг замонавий концепциясининг математика ўқитувчиси фаолиятидаги роли ёритилиб берилган.
Keywords: замонавий концепция; ўқитувчи фаолиятини лойиҳалаш; инновацион педагогик технология; новатор