ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ, МУСИҚА МАДАНИЯТИ ДАРСЛАРИ САМАРАДОРЛИГИНИНГ ТАЯНЧ ОМИЛИ СИФАТИДА - Одилов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада умумтаълим мактабларида ―мусиқа маданияти‖ дарсларининг ўқитилиши билан боғлиқ айрим муаммолар ва уларнинг ечимларини таъминлаш йўллари баён қилинган. Мақолада ―мусиқа маданияти‖ дарсларини ўқитишда педагогик технологияларни қўллашнинг методик жиҳатлари ўз аксини топган.
Keywords: педагогик технология; концерт; викторина; конкурс; интервью дарслари