MUSIQA MASHG‘ULOTLARIDA IJODIY FAOLLIKNI OSHIRISH YO‘LLARI - Nazarova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ushbu maqolada musiqa mashg‗ulotlarini tashkil etishda ijodiy hamkorlik va faollikning samarali yo‗llari haqida fikrlar bildirilgan.